Vit choklad och vaniljpannacotta.
Igår bjöds det på bland annat detta goda:) Här Linnea, kan du prova själv!
Recept
5 dl grädde
4 msk socker
40 g vit choklad
Fröna ur en halv vaniljstång
2 gelatinblad
Börja med att lägga gelatinbladen i blöt. Koka sedan upp grädden, vaniljen och sockret och rör sedan i chokladen så att den smälter. Krama ur gelatinen och lägg ner dem i den varma grädden. Rör hela tiden, tills de har smält. Häll upp i fyra glas och ställ kallt i några timmar.

Igår hade vi på hallon, men vad som helst funkar. Jordgubbar, passion, blåbär mm.
Hallonen kokades upp tillsammans med socker. Och där efter silades bort kärnorna. Klart! :)

Kommentarer
Linnea
Åh härligt! Då kan jag testa själv! ;) Tack för igår, det var supertrevligt! :)
Astrid.
Varsegod :)Tack själv, det var det verkligen! Kom snart tillbaka:)
Trackback