Turkost!

Idag tröttnade jag på mina franska naglar så efter en del pluggande gick jag ut i studion och gjorde dessa:) Mycket nöjd! 

Naglar x3

Lite nya naglar från veckan som gått.

Buzz-paket!

I förrgår kom detta underbara paket som doftade kalas! En hel låda full med balsam - en ny sort från DOVE, som behåller färg och glans i håret efter färgning. Ser verkligen fram emot att prova dessa. Någon mer som är sugen?
ÄR du intresserad av att få prova på massa olika produkter helt gratis? Klicka in HÄR!

Dove color care.

Jag blev utvald till kampanjen Dove color care, via Buzzador. Jag ska få testa ett intensivbalsam som håller hårfärgen vacker i upp till 10 veckor och självklart kommer jag dela ut gratis prover :) Paketet kommer nästa vecka, väntar med spänning.

French!

Gorde om naglarna idag och kortade av dem ganska rejält faktiskt. Har man långa naglar innan, så blir man till slut blind och de blir bara längre och längre.. Så det var dags för kortare igen.
Det blev ett par klassiska franska denna gång.. har tänkt att jag skulle haft det, de senaster 3-4 gångerna, men det har alltid blivit något annat.

Brödet.

Dålig uppdatering sedan min bakdag.. Brödet blev underbart! Dock följde jag det inte exakt. Bytte ut lite ingredienser och tog bort någon! Receptet finns på recept.nu.
 
På kvällen gjorde jag även brownie med kola och vit chokladtryffel. Hur god som helst!

Bakdag!

Idag känner jag att det är en väldigt bra dag! Har varit väldigt nere den senaste tiden, mycket plugg, ont i magen och stressad inför hösten. Nästa vecka måste jag ha valt hur jag vill göra med mitt liv, NÄSTA VECKA! Ska jag plugga eller inte och isåfall till vad? Det jag vill, går ju inte..
 
I alla fall, idag är en bra dag och jag är så himla sugen på att baka! Tänkte göra denna fina fruktlima som var med på Hela Sverige bakar igår. Tror på den här, jag älskar frukt bröd:)
Håller dessutom på att koka kondenserad mjölk, för här ska även bakas något med kola :D
(och jag ska skicka in sista uppgifterna till första kursen, sen är jag förhoppningsvis klar med den)

Stress..

Nu har äntligen dom böckerna kommit, vilket betyder att jag inte har något att skylla på längre.. Nu måste jag plugga! 

Morgon!

Sitter just nu i Jimmens mysiga morgonrock med den numera viktiga morgon-smoothie, som har hängt med i några veckor nu. Såklart är det en ny smak varje dag:) Idag åkte Hallon, blåbär, yoghurt, mjölk och vaniljprotein-pulver ner i mixern:) Yummi!
 

Diss NR 1!

För några dagar sedan hittade vi en lite spännande Pringles smak som jag absolut ville testa. Jag kan säga såhär mycket, jag åt ett chips och Jim en smula, sedan åkte allt i soporna! Det var det vidrigaste jag ätit! Herregud, har tillverkarna smakat på dessa själva?
 
Jag blev så besviken, jag som älskar vanliga ribs :( KÖP INTE DESSA!
RSS 2.0