Lösnaglar!

Nu har det äntligen kommit in lite lösnaglar på webshopen:)
Helt underbara sådana! Klicka in här! <--Länk!

Sommarvärme!

Nu kan vi nästintill säga att sommaren är här!
Här ute har jag legat en stund på eftermiddagen, riktigt underbart:)

Stick i fingret.

Imorse var jag på Hälsocentralen och blev stucken i fingret. Mitt blodsocker var helt normalt.. hade varit bättre om hon sagt att något var fel så jag äntligen kunnat veta hur jag ska hantera allt. Börjar smått bli motsatsen till en hypokondriker - nu vill jag att dom hittar något som är fel! För fel är det, frågan är bara VAD?! Sjukhuset och apoteket är något jag besöker mer än normalt. När man till och med fått ett frikort börjar man fundera hur allvarligt sjuk jag egentligen är.. Är det inte det ena så är det det andra.. Alltid någonting!
Jag har sagt under ett års tid nu, inte en gång till - för jag orkar inte mer. Och jag vet att jag kommer fortsätta säga så många många gånger till och jag kommer tvingas orka igen och igen, fast detta är det värsta jag vet! Jag hatar det här!

Nailart.

Här om dagen fick jag en present av min kära, nämligen denna roligaa bok :) Något som passar mig alldeles utmärk! Har suttit några dagar och övat på Nailart att visa upp på mässan jag ska på i helgen.

Har många, många fler, men är är några:
Gillar speciellt den med fjädern:)

Franskt ska det vara.

Ljust och fräscht i värmen! Satt på balkongen och slipade bort de svarta tipparna. Kände att vitt och vanligt var länge sedan och dessa pimpades med lite silverglitter:)

Hejdå tråkigt hår...

..jag saknar dig inte ens lite! Dagen D är kommen och jag är som ny!
Är otroligt nöjd med resultatet och det känns helt overkligt - Vilket det nog kommer göra i några dar..
Herregud, jag har långt hår :D

I väntans tider..

Uppe med tuppen idag, första kunden kom 6.30, bra jobbat! Nu har jag fått i mig frukost och sitter och väntar på att klockan ska bli en timme mer, då jag ska knalla iväg för att prata jobb:) Lovande!
Imorn den här tiden är jag på väg till Karlavägen 21 för att göra min förvandling :D Klippning, färgning och förlängning, som jag längtar! Så fort jag bokade tiden förra veckan så blev håret automatiskt jättefult och jag trivs inte alls just nu, konstigt det där, har ju sett lika ut hela tiden:)
Senare idag ska jag äntligen träffa Elin, det var flera år sen sist och då var jag hos henne i Eskilstuna. Det är på tiden att hon kommer och ser hur jag bor, om hon nu ska flytta hit till Gävle i sommar :) Vilket hon SKA!
Snart kommer mamma och pappa också, inte många dar kvar♥

Present-Tips!

Jag fick i uppdrag att blogga om sidan Presentz.se - en väldigt smart sida för dig som har noll koll på vad du ska köpa i present till brorsan, flickvännen, brudparet, ja till vem som helst! Det finns listor på vad som är populärast att ge bort vid olika tillfällen, även tips på sidor där du kan köpa bra presenter:)
Kika in på http://presentz.se om du behöver present-tips:)

Söndagsträning!

Mina nya, snygga träningskläder:) Nu blir det gymmet!

Myskväll.

Igår var det en riktig mys kväll! Det börjades med hemmagjorda Enchiladas som blev hur goda som helst:) Sedan knallade vi ner till bastun i huset bredvid och hade det hur varmt och skönt som helst! Aslutning i soffan med en mysig ostbricka och Mojito! :)
Jag skulle kunna äta hur mycket brie som helst- vilket jag gjorde också:P

På onsdag..

Igår var jag hos en frisör och pratade om mitt hår! Det slutade med att jag bokade in en tid för färgning, klippning och isättning av löshår! YEY, snart har jag långt, fint hår igen! Är så förbenat trött på mitt hår nu, vissa dagar.. Fem dagar till nu med detta platta, korta, tråkiga hår (: Jag får väl stå ut!
Och för att jag ska bli fin på skallen så var det dags för nya nails :)

Den goda gröna.

Soppa är något som vi börjat en del med på sistone! Den gröna ärtsoppan är en stor favorit, denna gång mycket matigare. Det blev med lax, spätta, sparris, morötter, potatis och såklart ärtorna! Detta pyntades med myntakräm! Mycket gott:)

Djuriskt!

Igår kom Bella och gjorde om sina naglar och som tidigare blev det djurmönstrat. Denna gång provade vi Zebra-stickers som säljs på min webshop. Du hittar dem här! <-- Länk!
För ett tag sedan gjorde jag även dessa leopardnaglarna på en tjej. Djur är inne! :)

Kärlek ♥

Ett och ett halvt år idag, älskling♥

Glitterlacken!

Har provmålat glitterlacken nu och jag älskar dem allihopa! Dessa kan köpas HÄR!


http://fingerfint.storedo.com

Kyckling med tomatsallad och avokadoröra.

Igår överraskade jag min sambo med middag som var klar när han kom hem:)
Det blev ett jättegott recept som jag hittade på ICA, dock följer jag aldrig recept rakt av, så det blev några finjusteringar :)
Recept till 4 st (två matlådor)
8-10 potatisar
olivolja
salt, peppar och chili
3-4 st kyckling filéer
2-3 msk sweet chilisås
1 tsk soja
1 vitlöksklyfta
-
4 tomater
1-2 salladslökar
3 msk hackad persilja och basilika
olivolja
salt och peppar
-
2 avokado
½ dl creme fraiche
limesaft
salt och peppar
-
Diska potatisarna så du slipper skala dem, klyfta dem sedan och lägg i en skål tillsammans med olivolja och kryddorna. Förvärm ugnen tillsammans med plåten i 225 grader. Rosta sedan klyftorna i 15 min.
Skär kycklingen i mindre bitar och blanda med sweet chilisås, soja och vitlök. Stek i olja.
Hacka tomater, salladslök, persilja och basilika, blanda med olja, salt och peppar.
Mosa avokadon och blanda med lime, creme fraiche, salt och peppar.

Nagelstickers.

Provade dessa nagelstickers på mig själv igår, använde mig av gelé såklart, men ska även funka med vanlig top coat! Kan köpas HÄR!

Strass-rondell.

Nytt i butiken!
Strass-rondell med 12 färger! Endast 69Kr!
Köpes HÄR!
Även många andra nyheter hittas :)

1 maj.

Sista april firades med grillning och sedan utgång, en mycket trevlig kväll! :) Idag hade vi en väldigt bra start på dagen, frukosten jag gör bäst -Amerikanska pannkakor, idag med blådär och banan! Helt super!
RSS 2.0