Jobb.

Det har varit mycket jobb denna vecka, innan midsommar och allt:) Har fått ta mig tid och göra om mina naglar, varit utan en hel vecka, riktigt duktigt! Nu är dom fina igen:)

Akuten.

Hemska dag! Det börjar ju bra, glad för att gå på Albins dop, men riktigt så blev det inte. Nyduschad, fönad och igång med att locka håret så bränner jag fingret på plattången. Jag slåt på kranen och hinner spola någom microsekund innan jag tänker att "Nej, det här är fel".. och då kommer stötet som, går från arm till arm. Jag skriker till och kastar tången på golvet, hela lägenheten blir mörk och jag bara skakar.. Springer omkring i lägenheten i ren panik och vet inte vad jag ska göra. Ringer 1177 och sedan min svärmor. Åker till akuten, får ta ekg, blodtryck och flera prover. Får vänta ännu mer och till sist höra att allt verkar bra och att jag får åka hem. Fortfarande skakis (vilket jag är fortfarande, nästan 8 timmar senare), får jag skjuss hem. Dopet missade vi tyvärr, men jag är glad att vi hann fika lite efteråt och kolla på paketöppningen. 

Öm i armen efter blodprover sitter jag här och ska snart äta min microlåda.. Kan inte låta bli att tycka lite synd om mig själv, för även om jag vet att det var jävlit klantigt gjort så ska inte något sådant kunna hända utav en plattång.. Läkaren sa att jag ska kräva skadestånd av leverantören.. Får se vad dom säger imorgon!

Auo :'(

Är det sant?

I lördags kollade vi på en lokal och igår fick vi nycklarna.. hur sjukt är inte det? Och hur sjukt är det inte att det är sed salongen som jag gick förbi och drömde om hela förra året? Jim och jag har en egen studio Foto & nagelstudio, det är nästan för bra för att vara sant! Vi vill göra allt på en gång och öppna nu! Men så här ser det ut just nu..
Det ska målas om på en del ställen - helt vitt, men först ska de tidigare ägarna städa, för de hade de struntat i..
Men gud så bra det kommer bli :D Är så förväntansfull!

Och en till sak som är hur bra som helst, är att Elin flyttar hit snart♥ Vi pratade igår och kom fram till att vi bara träffats FYRA gånger på åtta år, hur pinsamt är inte det? I höst blir det varje vecka! Jag är jätteglad!

Designer.

Festfrisyr..

..som korthårig! Åh nej, vad hände med mitt långa hår? Det var långt i knappt tre veckor och nu är jag korthårig igen till på fredag! Lite skönt ändå när det korta är snyggt och fixat! Mitt långa hår var så dålig kvalité på så jag fick ta ur det och nu väntar jag på det nya som ska sättas i på fredag. Denna gång blir det tejp och inte lim.
Iallafall så gillade jag frisyren jag fick igår:)

Student.

Lite senare idag ska jag till Knivsta på lilla Malins student! Det var månader sedan vi sågs och jag saknar dig!
Tror det rent av var i julas! Herregud! 
Bild från i somras i älskade Öregrund.

Nails.

Eftersom det blev något utöver det vanliga så blev det ett kort på Jennys nya naglar :)
RSS 2.0