Mandelmassa i choklad

Igår belv det sort nummer två:
Recept
(Skriver inga exakta mängder, för det är lite som man vill..)
Till skalen
Choklad, med minst 50% kakao
hackade hasselnötter
Till fyllningen
mandelmassa
mandelarom
Smält chokladen på valfritt sätt, ex i vattenbad. Strö hasselnötter i formarna och häll sedan i chokaden, se inlägget Julklappstips, (fungerar säkert lika bra med ischoklad-formar) och vrid dem så chokladen hamnar i hela, vänd sedan uppochned så överflödig choklad rinner ur. Ställ kallt.
Knåda ihop mandelmassa och mandelaromen och ev. lite vatten. (mandelmassan ska gärna bli mjuk och krämig).
fyll skalen med en bit massa och häll sedan över den smälta chokladen som blev kvar. In i kylen och TADA!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0