Lite semestersaknad!
Vårnyheter till butiken :)
En massa nya fina saker har nu laddats upp på webshoppen:) Klicka HÄRför att handla!
Här är en del av nyheterna!
Åh, så mycket godis :)
Hemkommen!
Semestern är slut och verkligheten är tillbaka! Lite roligt att komma hem och ha massa paket att hämta ut:)
Här är några av godbitarna som fanns med:
Tre olika geléfärger, Multi glitter, rosa (dock mörkare än bilden) och svart!
Och en massa härligt glitter :)
Massa nyheter kommer även att dyka upp på webshoppen inom kort, kanske rentav i kväll:)
Om en timme har jag en kund och sedana ska det iväg och handlas! Kylskåpet har stått tomt hela veckan så nu måste det laddas upp igen, då verkligheten är tillbaka:)
Om ett dygn..
Semesterförberedelser.
Fingerfint tar semester!
Chokladmousse med ingefärs-päron!
Något jag gjort ofta på sistone är denna SUPER Nyttiga efterrätt :) Massa frukt och bra i:)
HALVA
4 cm färsk ingefära
tunt skal och saft av 1 citron
2 dl vatten
¾ dl strösocker
3 päron
100 g Mjölkchoklad
3 dl Norrmejerier Vispgrädde
2 äggulor
till garnering
mynta
Skala ingefäran och skär den i pyttesmå tärningar. Skär det yttersta från skalet av citronen med en vass kniv.
Koka en sockerlag med vatten, strösocker, ingefära, citronskal och saft. Låt koka i 5 min. Skala päronen och skär dem i tärningar. Pressa över lite citronsaft så att de inte mörknar.
Häll den kokande lagen över päronen och låt svalna i kyl i minst 3 tim. Smält chokladen i vattenbad eller i mikron. Låt svalna något. Vispa grädden fluffig (om man vispar för hårt blir moussen grynig).
Vispa ner äggulorna i chokladen, rör så att smeten blir blank. Vänd ner grädden i chokladsmeten, lite i taget, så att den blandar sig ordentligt.
Fördela i portionsformar och låt stelna i minst 1 timme i kylskåp. Häll av päronlagen. Toppa sedan varje chokladmousse med pärontärningar och dekorera med mynta.
Recept
2 cm färsk ingefära
tunt skal och saft av 1 halv citron
1 dl vatten
2 msk sötningsmedel eller socker om man vill vara lite onyttigare
1 päron
50 g mörk choklad
1,5 dl Vispgrädde
1 äggula
Skala ingefäran och skär den i pyttesmå tärningar. Skär det yttersta från skalet av citronen med en vass kniv.
Koka en sockerlag med vatten, strösocker, ingefära, citronskal och saft. Låt koka i 5 min. Skala päronen och skär dem i tärningar. Pressa över lite citronsaft så att de inte mörknar.
Häll den kokande lagen över päronen och låt svalna i kyl i minst 3 tim. Smält chokladen i vattenbad eller i mikron. Låt svalna något. Vispa grädden fluffig (om man vispar för hårt blir moussen grynig).
Vispa ner äggulorna i chokladen, rör så att smeten blir blank. Vänd ner grädden i chokladsmeten, lite i taget, så att den blandar sig ordentligt.
Fördela i portionsformar och låt stelna i minst 1 timme i kylskåp. Häll av päronlagen. Toppa sedan varje chokladmousse med pärontärningar:) SÅ GOTT :)
Paket på väg!
Någon liten söt människa handlade igår kväll från Fingerfint! :)
Så vem får detta stora paket? :D
Nu ser alla till att handla från denna superbra sida! :) Länk finns ovanför bilden!
Naglar x5
Om en vecka..
Guld!
Som ni märker är jag dålig på att få upp nagel-blider. Har faktiskt inte fotat så många på sistone, det blir oftast någrs bilder om kunden väljer något som sticker ut lite mera:) Jag har några på lager på datorn som dyker upp lite senare. Här är i alla fall mina nya, som såklart sticker ut lite mera :P
PÅSK-TÄVLING!
Var med i påsk-tävligen på http://fingerfint.storedo.com och ta chansen att vinna detta:
2x Nail polish stickers, 3x Nagelstickers, 1x Bananformad fil & 1x Dubbelring LOVE.
Massor av nyheter till webshoppen.
Idag kom det upp mycket nytt på webshoppen, ringar, nagelvård, mm. :)
In och kika HÄR!
Två av alla nyheter är :
Överlack som skyddar bygda naglar från att blekas i solen.
Guldfärgad blomring med vita stenar och en strasspärla i mitten.
Och vinnaren är..
Armband
Nytt på webshoppen:)
Finns att köpa HÄR! Nya produkter uppdateras ikväll:)