Inredning.

Som utlovat så kommer bilderna upp från den "nya" salongen, gud så mycket mysigare det blev nu med nya stolar, soffa, gardiner, fönsterbräden och blommor. Eller vad tycker ni? :)

Nagelrenovering!

Tröttnade på mina rosa naglar, då de inte passade till mina vinröda leggings:P Så därför slipade jag bort färgen igår kväll och gjorde lite brun/guldiga glitter-tippar med paletter, istället. Mycket bättre:)

Min första tenta - check!

Nu är min första tenta gjord och jag kan inte mer än hålla tummarna att den gick igenom! Skummade igenim svaren och "poängsatte" dem själv och jag tycker nog att mina svar ska klara ett godkänt:) Samtidigt som tentan var, började min andra kurs, som jag såklart inte kunde gå på. Hinner dock med en föreläsning på eftermiddagen, stressrelateradsjukdomar.

Gratis är gott!

Hittade nyss denna fantastiska sida! Gratis presentkort är aldrig fel va? :) Klicka in Här och registrera dig du också!
 

Mystofflan!

Dessa gosiga tofflor/sockor köpte jag nyligen! Jag älskar dom! De är hur mysiga och sköna som helst, lätt värt 149KR!

Plugg..

Min första tenta är på torsdag och jag gör allt annat än det jag borde göra.. vilket är att plugga!  Jag orkar inte läsa om massa konstiga saker jag inte förstår eller kommer ihåg.. det fastnar liksom inte. Eller, lite har fastnat, men säker inte det som kommer komma på tentan. Kanske är det bäst att ta det som det kommer, prova sig fram när man väl sitter där? Jag vet ju att lite har fastnat i huvet på mig, kanske kommer man ihåg mer än man tror när man väl har ett papper med frågor framför sig? Ska gå igenom det jag tycker är viktigt, en gång till, men kanske just nu eller idag..
 
 
 

Uppfräschning på gång:)

Lite uppfräschning är i full gång i studion just nu! Detta är bara början:)
Mysigt va? :)
 

Mat-program!

Detta måste vara det roligaste matprogrammet som finns! Haha :)

Ny frukost-diet!

Numara ska jag börja dricka massa nyttiga frukt och protein smoothies till frukost, istället för en massa bröd som jag gjort innan. Bröd är något jag är uppväxt på, har inte kunnat fatta vad man annars ska äta till frukost?! Jag älskar bröd, MEN jag älskar även mina smoothies :D På Ica kan man köpa färdiga portions påsar i frysdisken, innehållande blandad frukt, klar att mixa med juice eller yoghurt. Har provat en sort med ananas, mango och banan och det är super! Jättesmidigt och jättegott! ixar tillsammans med vaniljyoghurt, proteinpulver och juice. Idag slängde jag även i lite hallon! :) 
Undra om detta är en speciellt bra vecka.. Iförr går köpte jag en triss som jag vann 90 Kr på, löste in den idag tog en pyramid och frimärken:) På pyramiden vann jag 60 Kr. Så...när kommer stor vinsten? Imorn? :) Haha!

Chock-rosa!

Jag vet att jag är kass på att lägga upp bilder på naglarna jag gör, ska bli bättring på det.
Här är mina nya, kommer nog göra om dem snart - vill ha lite glitter på det rosa:)

Fötter?

Idag har jag varit på fotvård för första gången i mitt liv. Måste säga att det var över förväntan! Det kändes riktigt lyxigt och jag gick som på moln efteråt - Jag har helt nya fötter:)
Alla som tänker att gå på medicinskfotvård är bara för dem med fot-problem eller gamla, är heeelt fel. Trodde detta jag också till en början, men det var jätteskönt och ren vardagslyx! 
 
Fotbad, manikyr, slipning, tillfixning och masage!
lånad bild.

Mat-glad.

Jag vet att jag inte varit den bästa på att uppdatera här, men sånt händer. Har ju börjat plugga.. som jag aldrig trodde jag skulle göra...men det pratar vi om en annan dag.
 
Jag ska snart iväg till Karlavägen och fixa håret, ska bli super! Sen ner på stan och shoppa skor med älskling:) BraFredag! Jobbar hela helgen, längtar iochförsig efter det med..
 
Slänger upp alla dessa fina skapelser vi ätit de senaste tiden, eller jag har valt ut gobitarna som jag fotat :)
Enjoy!


RSS 2.0